۱۶ مهر ۱۴۰۵، ۱۱:۲۵

داداشی: سامانه بارشی از جمعه شب وارد خراسان شمالی می‌شود

داداشی: سامانه بارشی از جمعه شب وارد خراسان شمالی می‌شود

بجنورد- مدیرکل هواشناسی خراسان شمالی از ورود سامانه بارشی به استان از جمعه شب خبر داد و گفت: فعالیت این سامانه با رگبارباران و رعدوبرق و احتمال سیلابی شدن مسیل‌ها همراه خواهد بود.

نوربخش داداشی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: طبق بررسی آخرین خروجی مدل‌های هواشناسی، پدیده غالب تا اواسط شب ابرناکی آسمان و برای ساعت‌های بعدازظهر در مناطق نیمه غربی استان وزش باد شدید با احتمال خیزش گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

وی در ادامه افزود: ضمن اینکه طی این مدت در پاره‌ای از مناطق راز و جرگلان، شمال شهرستان‌های شیروان، بجنورد و ارتفاعات مرکزی و جنوب شرق استان رگبار پراکنده باران دور از انتظار نیست.

مدیرکل هواشناسی خراسان شمالی تصریح کرد: از جمعه شب تا یکشنبه بعدازظهر با تشدید ناپایداری، به‌تدریج ورود سامانه بارشی را به استان انتظار داریم و فعالیت این سامانه بارشی در اغلب مناطق استان به‌صورت بارش باران، در بعضی ساعت‌ها رگبارباران و رعدوبرق پیش‌بینی می‌گردد که با احتمال سیلابی شدن مسیل‌ها و آبگرفتگی معابر همراه خواهد بود؛ لذا دیروز هشدار هواشناسی در سطح زرد به همین منظور صادر شد.

داداشی خاطرنشان کرد: از نظر دمایی طی امروز و فردا تغییرات جزئی دما و به‌تدریج از شنبه و طی روز یکشنبه کاهش محسوس دما پیش‌بینی می‌گردد.

وی در خصوص وضعیت دمایی شبانه‌روز گذشته گفت: ایستگاه بام با کمینه دمای ۹ درجه سانتی‌گراد سردترین و اسماعیل‌آباد با بیشینه دمای ۳۲ درجه سانتی‌گراد گرم‌ترین مناطق استان گزارش شدند و طی همین مدت کمینه و بیشینه دمای بجنورد ۱۳ و ۲۷ درجه سانتی‌گراد بود.

داداشی در پایان افزود: در بین مراکز شهرستان‌های استان، شیروان و فاروج با کمینه دمای ۱۲ درجه سانتی‌گراد سردترین و صفی‌آباد با بیشینه دمای ۳۱ درجه سانتی‌گراد گرم‌ترین مراکز گزارش شدند.

کد مطلب 6971661

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha